Ruller
Rispapir
1/4 spidskål
3-4 Gulerødder
1/2 agurk
1 peberfrugt
1-2 forårsløg
1-2 avokadoer
2 Kyllingefileter
Peanut dip
3 spsk peanut butter
3 spsk soyasauce
Lidt lime eller citronsaft
6 spsk vand
1 spsk sød chilisauce
1 tsk sriracha chilisauce
Lidt revet ingefær
Goma dressing
- 125 g sesamfrø
- 3 spsk. soya
- 1 fed hvidløg (overhældes med kogende vand)
- et lille nip chili (frisk eller tørret)
- 1 tsk. rørsukker eller kokossukker
- citronsaft fra en stor citron
- 1/2 dl mild olivenolie
- koldt vand (ca ½-1 dl. eller til konsistensen er perfekt)
- lille salt
Rist sesamfrøene på en varm pande under omrøring i 7-10 minutter til de dufter varmt og lækkert af sesam.
Kog hvidløgsfedet i et halvt minut eller blancher det med kogende vand og lad det trække lidt. Det fjerner den skarpe hvidløgssmag, som udvikles over tid og i stedet bliver det en mild aromatisk hvidløgssmag der tilsættes til gomadressingen.
Blend sesamfrøene med soya, hvidløg, chili, sukker, citronsaft og halvdelen af olivenolien. Blend til det er helt cremet og ensartet. Kom derefter resten af olien i og en spsk. vand i af gangen til konsistensen er perfekt. Det skal være så den hænger fint ved grøntsagsstænger, man dypper i den lækre dressing.
Smag endelig godt til med salt, sukker, chili, citron.
Rispapir
1/4 spidskål
3-4 Gulerødder
1/2 agurk
1 peberfrugt
1-2 forårsløg
1-2 avokadoer
2 Kyllingefileter
Peanut dip
3 spsk peanut butter
3 spsk soyasauce
Lidt lime eller citronsaft
6 spsk vand
1 spsk sød chilisauce
1 tsk sriracha chilisauce
Lidt revet ingefær
Goma dressing
- 125 g sesamfrø
- 3 spsk. soya
- 1 fed hvidløg (overhældes med kogende vand)
- et lille nip chili (frisk eller tørret)
- 1 tsk. rørsukker eller kokossukker
- citronsaft fra en stor citron
- 1/2 dl mild olivenolie
- koldt vand (ca ½-1 dl. eller til konsistensen er perfekt)
- lille salt
Rist sesamfrøene på en varm pande under omrøring i 7-10 minutter til de dufter varmt og lækkert af sesam.
Kog hvidløgsfedet i et halvt minut eller blancher det med kogende vand og lad det trække lidt. Det fjerner den skarpe hvidløgssmag, som udvikles over tid og i stedet bliver det en mild aromatisk hvidløgssmag der tilsættes til gomadressingen.
Blend sesamfrøene med soya, hvidløg, chili, sukker, citronsaft og halvdelen af olivenolien. Blend til det er helt cremet og ensartet. Kom derefter resten af olien i og en spsk. vand i af gangen til konsistensen er perfekt. Det skal være så den hænger fint ved grøntsagsstænger, man dypper i den lækre dressing.
Smag endelig godt til med salt, sukker, chili, citron.