- 150 g quinoa
- 2 ½ dl grøntsagsboullion
- 150 g kogte kikærter
- 3 æg
- 2 rødløg, finthakket
- 1 bundt persille, finthakket
- 3 fed hvidløg
- 2 tsk. spidskommen
- 1 tsk timian
- 1 tsk oregano
- 4 spsk. hvedemel eller speltmel
- 75 g feta
- friskkværnet sort peber
- 1 tsk flagesalt
Skyl quinoa grundigt gennem en sigte og kom derefter quinoa og grøntsagsbouillion i en gryde med låg, som bringes i kog og simre i 10 minutter.
Kom den kogte quinoa i en skål, og rør det grundigt sammen med æg, finthakket rødløg, presset fed hvidløg, persille, grofthakket kikærter, alle krydderierne, hvedemel og smuldret feta. Rør det godt sammen.
Varm en pande op med olie og evt smør, og form quinoa frikadellerne.
Steg dem på panden og vend dem først når de hænger godt sammen og er sprøde.Ingredienser
- 2 ½ dl grøntsagsboullion
- 150 g kogte kikærter
- 3 æg
- 2 rødløg, finthakket
- 1 bundt persille, finthakket
- 3 fed hvidløg
- 2 tsk. spidskommen
- 1 tsk timian
- 1 tsk oregano
- 4 spsk. hvedemel eller speltmel
- 75 g feta
- friskkværnet sort peber
- 1 tsk flagesalt
Skyl quinoa grundigt gennem en sigte og kom derefter quinoa og grøntsagsbouillion i en gryde med låg, som bringes i kog og simre i 10 minutter.
Kom den kogte quinoa i en skål, og rør det grundigt sammen med æg, finthakket rødløg, presset fed hvidløg, persille, grofthakket kikærter, alle krydderierne, hvedemel og smuldret feta. Rør det godt sammen.
Varm en pande op med olie og evt smør, og form quinoa frikadellerne.
Steg dem på panden og vend dem først når de hænger godt sammen og er sprøde.Ingredienser