Antal personer 2-4
Forberedelse 30 minutter
Tilberedelse 60 minutter
INGREDIENSER
4 fed hvidløg
1 løg
2 cm ingefær
4 spsk. olie
4 spsk. karry
0,5 tsk. stødt kanel
1 tsk. stødt paprika
2 tsk. spidskommen
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. gurkemeje
1/2 tsk. chilipulver
4 dl grøntsagsbouillon
200 g røde linser
1 dåse hakkede tomater
1 tsk. salt
TILBEREDELSE
1. Snit henholdsvis hvidløg, løg og ingefær fint.
2. Varm kokosolie i en stor gryde, hvorefter hvidløg, løg og ingefær tilsættes. Det skal simre i 2 minutter inden krydderierne tilføjes
3. Svits det hele i 3 minutter, hvorefter de resterende ingredienser tilføjes.
4. Kog det op og skru derefter ned til middel varme.
5. Lad den Indisk dahl simre i ca. 45-60 minutter. Hold øje løbende.
6. Husk at røre undervejs, så det ikke brænder på.
7. Server den færdige indisk dahl og top eventuelt med grofthakket persille/koriander og ris som tilbehør. her for at redigere.
Forberedelse 30 minutter
Tilberedelse 60 minutter
INGREDIENSER
4 fed hvidløg
1 løg
2 cm ingefær
4 spsk. olie
4 spsk. karry
0,5 tsk. stødt kanel
1 tsk. stødt paprika
2 tsk. spidskommen
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. gurkemeje
1/2 tsk. chilipulver
4 dl grøntsagsbouillon
200 g røde linser
1 dåse hakkede tomater
1 tsk. salt
TILBEREDELSE
1. Snit henholdsvis hvidløg, løg og ingefær fint.
2. Varm kokosolie i en stor gryde, hvorefter hvidløg, løg og ingefær tilsættes. Det skal simre i 2 minutter inden krydderierne tilføjes
3. Svits det hele i 3 minutter, hvorefter de resterende ingredienser tilføjes.
4. Kog det op og skru derefter ned til middel varme.
5. Lad den Indisk dahl simre i ca. 45-60 minutter. Hold øje løbende.
6. Husk at røre undervejs, så det ikke brænder på.
7. Server den færdige indisk dahl og top eventuelt med grofthakket persille/koriander og ris som tilbehør. her for at redigere.