Tipo 00 mel - 1000 gram(100%)
Vand - 580 gram(58%)
Salt - 20 gram(2%)
Gær - 3 gram(0,3%)
Det hele æltes sammen,
Den hurtige version:
Tilføj evt. en smule mere gær til dejen.
Hvile i 1,5 time på køkkenbordet,
Lav kugler á ca. 260 gram og lad dem stå i små 5 timer tildækket.
Den rigtige version:
Hvile i 6-8 time på køkkenbordet,
Lav kugler á ca. 260 gram og lad dem stå i små 16-18 timer tildækket.
Vand - 580 gram(58%)
Salt - 20 gram(2%)
Gær - 3 gram(0,3%)
Det hele æltes sammen,
Den hurtige version:
Tilføj evt. en smule mere gær til dejen.
Hvile i 1,5 time på køkkenbordet,
Lav kugler á ca. 260 gram og lad dem stå i små 5 timer tildækket.
Den rigtige version:
Hvile i 6-8 time på køkkenbordet,
Lav kugler á ca. 260 gram og lad dem stå i små 16-18 timer tildækket.