Mexicansk krydret oksekød
400 g oksekød
1 stk. peberfrugt
frisk chili efter smag
2 spsk. tomat pure
1 dl kidneybønner
1 spsk. paprika
1 spsk. tørret oregano
1 spsk. hvidløgspulver
1 spsk. stødt spidskommen
1 spsk. stødt koriander
1 tsk. salt
olie til stegning
Varm en gryde op med olie, og svits kødet af sammen med alle krydderierne samt salt og peber.
Skær peberfrugten i strimler og kom dem i gryden sammen med tomatpure, bønner og frisk chili. Varm det godt igennem.
Edamame creme
150 g edamamebønner
1 moden avocado
2 fed hvidløg
1 spsk. citron
2 spsk. creme fraiche
salt og peber
Kom alle ingredienser i en minihakker og blend til du får en cremet konsistens. Smag til med salt og peber. Ønsker du en tyndere konsistens, tilsæt da mere creme fraiche.
Bønnemos
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
2 dåser sorte bønner, drænede og skyllede
1 dl grøntsagsbouillon
1 spsk olivenolie
salt
sort peber, friskkværnet
Sauter løg og hvidløg i olie i en lille gryde sammen med spidskommen og koriander, til det dufter herligt, og løgene er bløde.
Kom bønner og grøntsagsbouillon i gryden og lad det simre, til bønnerne er gennem varmede. Tag gryden af varmen og giv det en tur med stavblenderen.
Tilbehør
Avocado
Tomater
Cheddar ost groftrevet
1 lime, saften herfra
150 g majs, ristede i smør på en pande
1 rødløg, finthakket
Salat efter eget valg
Agurk
Frisk koriander
Tacosauce
Rød peberfrugt
Lilla spidskål
ortillachips
Majssnack
Bønner
400 g oksekød
1 stk. peberfrugt
frisk chili efter smag
2 spsk. tomat pure
1 dl kidneybønner
1 spsk. paprika
1 spsk. tørret oregano
1 spsk. hvidløgspulver
1 spsk. stødt spidskommen
1 spsk. stødt koriander
1 tsk. salt
olie til stegning
Varm en gryde op med olie, og svits kødet af sammen med alle krydderierne samt salt og peber.
Skær peberfrugten i strimler og kom dem i gryden sammen med tomatpure, bønner og frisk chili. Varm det godt igennem.
Edamame creme
150 g edamamebønner
1 moden avocado
2 fed hvidløg
1 spsk. citron
2 spsk. creme fraiche
salt og peber
Kom alle ingredienser i en minihakker og blend til du får en cremet konsistens. Smag til med salt og peber. Ønsker du en tyndere konsistens, tilsæt da mere creme fraiche.
Bønnemos
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
2 dåser sorte bønner, drænede og skyllede
1 dl grøntsagsbouillon
1 spsk olivenolie
salt
sort peber, friskkværnet
Sauter løg og hvidløg i olie i en lille gryde sammen med spidskommen og koriander, til det dufter herligt, og løgene er bløde.
Kom bønner og grøntsagsbouillon i gryden og lad det simre, til bønnerne er gennem varmede. Tag gryden af varmen og giv det en tur med stavblenderen.
Tilbehør
Avocado
Tomater
Cheddar ost groftrevet
1 lime, saften herfra
150 g majs, ristede i smør på en pande
1 rødløg, finthakket
Salat efter eget valg
Agurk
Frisk koriander
Tacosauce
Rød peberfrugt
Lilla spidskål
ortillachips
Majssnack
Bønner